Έδωσε τα παπούτσια στο χέρι το «Ε» στον Μένιο Φουρθιώτη;

Έδωσε τα παπούτσια στο χέρι το «Ε» στον Μένιο Φουρθιώτη;

Να πούμε ότι στεναχωρηθήκαμε; Ψέματα θα πούμε!

Μέχρι τώρα ξέραμε τον Μένιο Φουρθιώτη, ως μεγαλοστέλεχος του καναλιού Epsilon και διευθυντή προγράμματος και εμπορική πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού.

Ωστόσο με μία ανακοίνωση που ομολογουμένως  δεν εξηγεί και πολλά, ο Φουρθιώτης ανήγγειλε ποια θα είναι η νέα θέση του.

Δήλωσε συγκεκριμένα: 

»Αγαπητοί συνεργάτες,

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ήθελα ο ίδιος να σας ενημερώσω ότι,  εντός των ημερών θα παραδώσω τη θέση μου ως διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Από εδώ και στο εξής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή.

Όπως πάντα, θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της.

Ωστόσο, η ιδιότητα μου ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ παραμένει ως έχει.

Άλλωστε, το όνειρο του τηλεοπτικού σταθμό Epsilon που δημιουργήσαμε όλοι μαζί από την αρχή της λειτουργίας του ως και σήμερα με στόχο να γίνει το νέο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ,δεν σταματά, από όποια θέση και αν βρίσκομαι.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία από εδώ και πέρα, στην επαγγελματική πορεία του».

Και εμείς μένουμε με την απορία. Τι ακριβώς συνέβη; Γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο δε θα έλεγε κανείς ότι ήταν ταπεινό όσον αφορά τη θέση του… Απολάμβανε την «εξουσία» που του έδινε και δε θα την αποχωριζόταν εύκολα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα τα βάψουμε και μαύρα με την ανακοίνωση του…


Πηγή
Ρεπορτάζ : neolaia.gr Team