Από σήμερα το Netflix «μιλάει» ελληνικά και κάπως έτσι λέμε αντίο ζωή!

Από σήμερα το Netflix «μιλάει» ελληνικά και κάπως έτσι λέμε αντίο ζωή!

Ποια θα είναι η φάση από σήμερα, ξέρετε; Αν όχι, τότε εμείς θα σου πούμε. Η φάση θα είναι Netflix and Chill, διότι με επίσημη ανακοίνωση της πλατφόρμας διαδικτυακής ψυχαγωγίας, από σήμερα όχι μόνο προστίθεται ελληνικό μενού αλλά και ελληνικοί υπότιτλοι. Αντίο ζωή.

Οι προτάσεις και οι περιλήψεις των σειρών και των ταινιών θα είναι διαθέσιμα πλέον στην ελληνική γλώσσα, ενώ ήδη έχουν προστεθεί και οι ελληνικοί υπότιτλοι. Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τη χαρά μας.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι το ελληνικό κοινό ‘’διψούσε’’ για σπουδαία ψυχαγωγία» , ανέφερε ο Jonathan Friedland, Chief Communication Οfficer στο Netflix. «Τώρα το ξέρουμε με βεβαιότητα και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μία πιο προσωποποιημένη Netflix εμπειρία στην Ελλάδα, που θα συνεχίσει να ενισχύεται με υπέροχες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, τόσο από εδώ, όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο» .

Αυτή τη στιγμή στο Netflix οι συνδρομητές ξεπερνούν τα 100 εκατ. παγκοσμίως, κάτι που αποδεικνύει την τεράστια επιτυχία που έχει δημιουργήσει στη προβολή σειρών και ταινιών. Με λίγα λόγια, ένα εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να απολαύσει οποιαδήποτε στιγμή το επεισόδιο της αγαπημένης του σειράς ή να διαλέξει από μία μεγάλη γκάμα προτάσεων.

Αντίο ζωή, είπαμε;

To Netflix ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια, αλλά τώρα που προστέθηκαν και τα Ελληνικά αναμένεται σίγουρα χαμούλης. Η μηνιαία συνδρομή είναι 12 ευρώ.

Netflix and chill, παιδιά!

The post Από σήμερα το Netflix «μιλάει» ελληνικά και κάπως έτσι λέμε αντίο ζωή! appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Neopolis Team