Διαψεύδει τα δημοσιεύματα από το Ιράν ο Πανιώνιος

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα από το Ιράν ο Πανιώνιος Τέλος στα δημοσιεύματα από το Ιράν που ήθελαν τον Μασούντ να έχει τσακωθεί με συμπαίκτη του στην προπόνηση, έβαλε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Η κοινή δήλωση με τον παίκτη αναφέρει ότι δεν υπήρξε ανάλογο περιστατικό, όπως επίσης δεν υπήρχε οικονομική διαφωνία με την ΠΑΕ. Τα δημοσιεύματα ήρθαν μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι βάζει τον Ιρανό στο ψυγείο για ένα μήνα, μαζί με τον Οικονόμου.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν κάθετοι και όπως τόνισαν τα όποια προβλήματα, επιλύονται μεταξύ των μελών της οικογένειας του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και ο Μασούντ Σοτζάι, διαψεύδουν από κοινού δημοσιεύματα του Ιρανικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε επεισόδιο του Μασούντ Σοτζάι με συμπαίκτη του στην προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα οι δύο πλευρές τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία διαφωνία στον οικονομικό τομέα, όπως επίσης ψευδώς αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι οικογένεια και όπως είθισται τα όποια προβλήματα, επιλύνονται μεταξύ των μελών της».


Πηγή
Ρεπορτάζ: zougla.gr