Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/10/2017

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/10/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει με το ζόρι σε διάθεση για εξόδους. Αν σου προκύψει έχει καλώς, αν όμως ξεκινήσεις από το σπίτι σου με τη σκέψη «Πάμε και βλέπουμε…», άστο καλύτερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν πιάσεις τον εαυτό σου να διψά σήμερα για χαζολόγημα, κουβέντα και χαμόγελα είσαι σε καλό δρόμο. Όμως πρόσεξε μην ξεκινήσεις από το χώρο εργασίας σου γιατί δεν σε πληρώνουν για να μιλάς αλλά για να δουλεύεις και θα την φας την παρατήρηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ας πούμε πως ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και αισθάνεσαι το κρεβάτι σου πιο παγωμένο από ποτέ και τη ζωή σου να μοιάζει σαν να έχει πάρει όλες τις λάθος στροφές. Κι ας υποθέσουμε επίσης πως δεν βάζεις φρένο στη γλώσσα σου και με την παραμικρή τσιγκλιά (ακόμη και από οικείους σου) και ξεσπάς αδιακρίτως. Τώρα αυτό δεν είναι μια κάκιστη ιδέα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Θα στο θυμίσω ξανά μπας και αποτυπωθεί. Μόνο εσύ Ζυγέ μου μπορείς να κάνεις με ευκολία τη μετάβαση από τη φιλία στον ερωτικό πειραματισμό και πίσω. Εκείνοι/ες που θες να πειραματιστείς πάνω τους έχουν μια δυσκολία σε αυτό. Το πιάνεις το υπονοούμενο ελπίζω…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι ευτυχές πως στη δουλειά σου έχουν αρχίσει να ανοίγουν νέοι δρόμοι (ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, συνεχίζεις με διάθεση να αναζητάς). Όμως το σημαντικό της ημέρας δεν είναι αυτό. Είναι η εσωτερική σου ηρεμία που κερδίζει έδαφος! Είναι πως επιτέλους αποδίδει καρπούς μέσα στις σχέσεις σου, η τακτική της επιθετικής γαλήνης που έχεις υιοθετήσει. Είναι πως χαμογελάς παρότι οι κυνόδοντες σου παραμένουν απειλητικοί για όποιον/α σε ενοχλεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Ε τώρα κι εσύ! Αφού ξέρεις πως το αδύναμο σημείο σου είναι πως αν σε τσαντίσουν ξεχνάς να πατήσεις το φρένο – πράγμα που διαχρονικά σε οδηγεί σε αδιέξοδα μετά από καυγάδες με συντρόφους ή/και συνεργάτες. Γιατί να την πατήσεις και σήμερα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές σου έχω επαναλάβει πως δεν είσαι των παρορμητικών αποφάσεων, αλλά πάντα περιμένεις το κατάλληλο timing για να ξεσπάσεις. Σήμερα είναι μια μέρα που το timing είναι με το μέρος σου και μερικοί άνθρωποι γύρω σου ή θα αρχίσουν να σε σέβονται ή θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αντιστάσου στον πειρασμό να ανεβάσεις ακόμη ένα ποστ στο Stardome* με τίτλο «Εμείς πότε θα δούμε άσπρη μέρα» ή «Που είναι η αγάπη;». Είναι γνωστό πως η προσμονή για κάτι καλό μας οδηγεί συνήθως σε παράλυση. Όμως πίστεψε με, με το να περιμένεις ένα θαύμα μέρες σαν τη σημερινή, χάνεις τη ζωή.

Πηγή: Stardome.gr

 

The post Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/10/2017 appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Neopolis Team

Related Post