Η Σειρά «VICE οn ΗΒΟ» στον ΑΝΤ1 Ερευνά την Παιδική Πορνογραφία, τα Απαλάχια Όρη και τις Φυλακές της Ονδούρας

Η Σειρά «VICE οn ΗΒΟ» στον ΑΝΤ1 Ερευνά την Παιδική Πορνογραφία, τα Απαλάχια Όρη και τις Φυλακές της Ονδούρας

Δείτε στον ΑΝΤ1 τα καλύτερα ντοκιμαντέρ της σειράς «VICE on HBO».

Αυτήν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, δύο ώρες κι ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, η σειρά «VICE οn ΗΒΟ» στον ΑΝΤ1 ερευνά το πώς η Αστυνομία πολεμάει την παιδική πορνογραφία και τη σεξουαλική παρενόχληση μέσω του Ιnternet. Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση ήταν πάντα απ’ τα πιο σκοτεινά μυστικά της κοινωνίας και η ανάπτυξη του Ιnternet έκανε τα πράγματα χειρότερα. Αλλά, μια ομάδα υπηρεσιών και ΜΚΟ παλεύουν για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Στη συνέχεια, ταξιδεύουμε στα Απαλάχια Όρη. Σε κανένα άλλο μέρος της Αμερικής δεν μπορείς να δεις καλύτερα το πλήγμα της βιομηχανίας του κάρβουνου, από ό,τι εκεί. Η οικονομία της περιοχής περιστρέφεται γύρω από το κάρβουνο, όμως ολοένας και περισσότεροι ανθρακωρύχοι χάνουν τις δουλειές τους κάθε χρόνο. H Isobel Yeung του VICE πηγαίνει στην καρδιά της χώρας του κάρβουνου για να δει τι χρειάζεται για να σωθούν τα Απαλάχια.

Έπειτα, πηγαίνουμε στην Ονδούρα, εκεί όπου τα βίαια εγκλήματα συμμοριών έχουν αρχίσει να μειώνονται τελευταία – σε αντίθεση με το ζόρικο παρελθόν, γενικότερα, στην κεντρική Αμερική. Το VICE επισκέπτεται τις φυλακές της Ονδούρας και βλέπει πώς η κυβέρνηση φέρνει την ειρήνη στη χώρα.

Τέλος, η Gianna Toboni ταξιδεύει στη Βόρεια Καρολίνα για να εξετάσει τα αποτελέσματα του gerrymandering, μιας πολιτικής πρακτικής που ενισχύει την εξουσία συγκεκριμένων πολιτικών συμφερόντων εντός των νομοθετικών οργάνων.

Περισσότερα από το VICE

Ο Νίκος Ρωμανός Μιλάει Μέσα από τη Φυλακή για τον Νέο Σωφρονιστικό Κώδικα

«Γιατί Ήρθατε;» – Στο Αεροδρόμιο του Μονάχου Ένας Έλληνας Δεν Θα Νιώσει Πολύ Ευρωπαίος

Άνθρωποι που Έχουν Κάνει Πάρα Πολύ Σεξ Μιλούν για το πώς Είναι να Κάνεις Πάρα Πολύ Σεξ

Ακολουθήστε το VICE στο Twitter, Facebook και Instagram.


Πηγή
VICE Staff