Θεωρείται το πιο όμορφο παιδί του κόσμου!

Θεωρείται το πιο όμορφο παιδί του κόσμου!

Η αλήθεια είναι ότι είναι κουκλάκι ζωγραφιστό…

Όλα τα παιδάκια είναι όμορφα. Το καθένα έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και την προσωπική του ομορφιά. Όμως κάποιες φορές τα χαρακτηριστικά είναι τόσο αρμονικά που η ομορφιά από υποκειμενική υπόθεση γίνεται αντικειμενική. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Anastasiya Knyazeva, η οποία θεωρείται το πιο όμορφο κορίτσι της ηλικίας της στον κόσμο.

Είναι μόλις έξι χρονών αλλά η προφανής ομορφιά της την έχει κάνει θέμα στο διαδίκτυο.  Η μητέρα της, Anna Knyazeva, έχει δημιουργήσει ένα προφίλ για την κόρη της στο instagram, το οποίο έχει μέχρι στιγμής περισσότερους από 500.000 ακολούθους και σε αυτόν μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές φωτογραφίες της μικρής Anastasiya, η οποία εκπροσωπείται από το πρακτορείο President Kids Management.

Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που εκφράζουν την αντίθεση και ανησυχία τους για την υπέρμετρη έκθεση ενός -μόλις- εξάχρονου παιδιού στα media και η αλήθεια είναι πως ναι, πέρα από την αναντίρρητη ομορφιά της, η μικρή Anastasiya είναι εξοικειωμένη με πρακτικές που δε συνάδουν με την ηλικία της.

Η αλήθεια είναι ότι η ξαφνική δημοσιότητα και η υπερέκθεση σε τόσο μικρή ηλικία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ψυχοσύνθεση ενός παιδιού!

πηγή: huffingtonpost


Πηγή
Ρεπορτάζ : Elvi Michailidou