Ιδού Όλα τα Αηδιαστικά Φαγητά που Χλαπακιάζει Καθημερινά ο Trump

Ιδού Όλα τα Αηδιαστικά Φαγητά που Χλαπακιάζει Καθημερινά ο Trump Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο VICE NEWS.

Καθώς όδευε προς τα debate πέρσι, ο εδώ και χρόνια γιατρός του Donald Trump προέβλεπε ότι ο 70χρονος θα ήταν ο «πιο υγιής Πρόεδρος στην ιστορία», ενώ έχουν εμφανιστεί καινούρια στοιχεία που δείχνουν τι έκανε ο Trump κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του, για να κερδίσει αυτή την ενθουσιώδη αξιολόγηση.Η Washington Post έλαβε ένα αντίγραφο του Let Trump Be Trump του καινούριο βιβλίου των συμβούλων καμπάνιας Corey Lewandowski και David Bossie, πριν από την κυκλοφορία του και έγραψε ότι ένα τυπικό γεύμα για τον τότε ρεπουμπλικανό υποψήφιο ακολουθούσε ένα αυστηρό μοτίβο: «Δύο Big Mac, δύο Filet-O-Fish και ένα μιλκσέικ σοκολάτα».

Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος σαν τον Trump, για να τρως το φαγητό του. Αρκεί να μπορείς να καταναλώσεις 2.672 θερμίδες, 117 γραμμάρια λίπος, και 3.556 mg νάτριο.

Ενώ ο Trump και οι συνεργάτες του μερικές φορές δυσκολεύονται να εκφράσουν δυο κουβέντες πάνω σε σημαντικά θέματα, όπως τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και τηνιστορία των αυτοχθόνων Αμερικάνων, υπήρχαν ξεκάθαρες παράμετροι για εκείνον και την ομάδα του, όσον αφορά το φαγητό στην καμπάνια. Ο Lewandowski και ο συνεργάτης του γράφουν: «Στο Trump Force One υπήρχαν τέσσερις βασικές ομάδες φαγητού: McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, πίτσα και Coca-Cola Light».

Μερικά ακόμη διατροφικά «μυστικά» του Trump.

  • Του αρέσουν πολύ φαγητά που δεν υπάρχουν (αφού δεν υπάρχουν, μήπως δεν έχουν και θερμίδες;). Αγαπημένα προεδρικά φαγητά που δεν υπάρχουν κυμαίνονται από το «Fish Delight» σάντουιτς των McDonald’s μέχρι το ανύπαρκτο αγαπημένο φαγητό της Λατινικής Αμερικής, το τάκο μπολ.

Περισσότερα από το VICE

Αυτό το Τρέιλερ του Black Mirror με Έναν Σκύλο Ρομπότ Είναι το πιο Τρομακτικό Μέχρι Στιγμής

Ο Σκηνοθέτης που Απέκτησε Πρόσβαση στα «Κορίτσια της Χρυσής Αυγής» Διηγείται Όσα Έζησε Μαζί τους

Ο Μιχάλης Σαράντης Έχει Φάει Περισσότερο Ξύλο απ’ όσο Έχει Ρίξει

Ακολουθήστε το VICE στο Twitter, Facebook και Instagram.


Πηγή
VICE Staff

Related Post