Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία ξεκινούν εμφανίσεις στο Γκάζι Live

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία ξεκινούν εμφανίσεις στο Γκάζι Live

Μετά από την καλοκαιρινή περιοδεία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν τις φωνές και τα ρεπερτόρια τους και τη χειμερινή σεζόν. 

Από το Δεκέμβριο, οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση» αυτή τη φορά από τη σκηνή του Γκάζι Live, με τραγούδια που έμειναν στο χρόνο και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί τους θαυμαστές της, η Ελένη Βιτάλη με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, εξακολουθεί να ξεσηκώνει τον κόσμο, ενώ παράλληλα, η Γλυκερία θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και ενθουσιάζει το κοινό εντός και εκτός συνόρων. Μαζί τους στη σκηνή 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.

Το πρόγραμμα της παράστασης επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Σούλης, ενώ τη σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης.

Πληροφορίες
Γκάζι Live, Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. 2130185040
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 18:00

 

Κεντρική Εικόνα: 

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία ξεκινούν εμφανίσεις στο Γκάζι Live - Κεντρική Εικόνα

Πηγή
Ρεπορτάζ : gntoutsi