Μόνο στην Ευρώπη έχουν πουληθεί 50.000 καινούργια Navara

Μόνο στην Ευρώπη έχουν πουληθεί 50.000 καινούργια Navara

Ιδιαίτερα υψηλή είναι η ζήτηση για τη νέα γενιά του εμβληματικού pick-up της Nissan, καθώς μόλις σε δύο χρόνια έχουν πουληθεί περισσότερες από 50.000 μονάδες.

Η επιτυχία αφορά τη Δυτική Ευρώπη, με το 80% του όγκου των πωλήσεων να προέρχεται από τις κορυφαίες εκδόσεις N-Connecta και Techna. Μάλιστα, σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Σουηδία, το Navara είναι το πρώτο πωλήσεις pick-up ασιατικής προέλευσης.

Με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα Juke, Qashqai και X-Trail, το Navara διακρίνεται για το δυναμικό σχεδιασμό, το στιλ, την άνεση και την ποιότητα. Παράλληλα, διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το έξυπνο σύστημα πανοραμικής θέασης «Intelligent Around View Monitor» και το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης «Intelligent Emergency Braking».

Προσφέρεται με τον ισχυρό diesel κινητήρα 2,3 λίτρων σε δύο εκδόσεις ισχύος (160 και 190 ίππους), ενώ το σύστημα τετρακίνησης περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες: 4WD High για εύκολο οδόστρωμα εκτός δρόμου, 4WD Low για σκληρή οδήγηση σε άμμο, χιόνι ή βαθιά λάσπη και (2WD) για οδήγηση σε κανονικές συνθήκες στην άσφαλτο.  

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Navara


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Πηγή
Ρεπορτάζ: zougla.gr