Νόμιζες πως δεν υπάρχουν ξωτικά; Αυτός σου άνδρας σου αποδεικνύει το αντίθετο! (photos, video))

Νόμιζες πως δεν υπάρχουν ξωτικά; Αυτός σου άνδρας σου αποδεικνύει το αντίθετο! (photos, video))

Από neolaia.gr Team 11 Ιουλίου 2018

Το πριν και το μετά του «ξωτικού» είναι αυτό που πρέπει να δεις!

Τα ξωτικά είναι πλάσματα που ζουν στο δάσος και θεωρούνται μυθικά πλάσματα της Σκανδιναβικής μυθολογίας, που επέζησαν στις λαϊκές παραδόσεις της βόρειας Ευρώπης.

Τα ξωτικά συνήθως περιγράφονται ως νεαροί άνδρες και γυναίκες που ζουν στα δάση, στις λίμνες και σε διάφορα σημεία της φύσης και θεωρούνται εξαιρετικά όμορφα.

Ο Luis Padron, 25 ετών , από το Buenos Aires, αποφάσισε να γίνει ξωτικό καο έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις που κοστολογούνται στις 30.000 δολάρια και δε θα σταματήσιε σε αυτές. Θέλει να αλλάξει τη μύτη του και ζητά από τους πλαστικούς χειρουργούς να του δημιουργήσουν μια μύτη που δεν είναι καθόλου ανθρώπινη.

Ο Luis εμφανίζεται στην εκπομπή Botched που δείχνει ακραίες περιπτώσεις πλαστικών επεμβάσεων και μάλιστα αναφέρει πως είχε συμμετάσχει σε ένα πείραμα που αλλάζει το χρώμα των ματιών. Ήθελε να γίνουν τα μάτια του μωβ, αλλά τελικά έγιναν γκρι και δνε του άρεσαν καθόλου.

Θεωρεί τον εαυτό του Space elf και μάχεται για την αγάπη! Και μετά από όλα αυτά μπορείς να καταλάβεις πως μπορείς να γίνεις ότι θέλεις!Πηγή
Ρεπορτάζ : neolaia.gr Team