Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εμφανίζεται σε σειρά του Netflix | Δείτε το trailer

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εμφανίζεται σε σειρά του Netflix | Δείτε το trailer

Ο λατρεμένος στο ελληνικό κοινό «Φατσέας», Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ανοίγει τα φτερά του και θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο σίριαλ που γυρίστηκε στη γειτονική Ιταλία και αποτελεί την πρώτη μεγάλη παραγωγή του Netflix.

«Είχα κάνει παλιότερα μια ταινία στην Ιταλία και από τότε μου είχαν προτείνει διάφορες δουλειές, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω, γιατί πάντα έπεφτε να έχω κλείσει στην Ελλάδα μια δουλειά, οπότε θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να την «πουλήσω» και να πάω να μείνω στην Ιταλία. Εδώ είναι το …ψωμί μου, δεν γινόταν να το «πουλήσω» και να πάω να κάνω κάτι εκεί, μια «αρπαχτή», ένα τυχαίο, που δεν ήξερα αν θα έχει αύριο στην Ιταλία», είχε εκφράσει σε συνέντευξή του στο Λοιπόν.

Kαι ο τίτλος αυτού «Suburra». Είναι ένα πολιτικό θρίλερ που αφορά στη διαπλοκή πολιτικών, μαφίας και Βατικανού, ενώ βασίζεται  σε μια πετυχημένη ιταλική ταινία. Εκεί, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται έναν καρδινάλιο υπεύθυνο για τη διαχείριση της γης του Βατικανού.

Η σειρά είναι μόλις 10 επεισοδίων και ο  δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στα 6 από αυτά!

Το «Suburra» αφορά στη σύγκρουση για μια παραθαλάσσια πόλη έξω από τη Ρώμη και τα πλάνα να αναπτυχθεί σε ένα παράδεισο του τζόγου. Τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας είναι ένα διεφθαρμένο μέλος της Βουλής, ο Filippo Malgradi (Pierfrancesco Favino), ο Νούμερο 8 (Alessandro Borghi), η κεφαλή της οικογένειας που ελέγχει την περιοχή, ο Sebastiano (Elio Germano), ο νεαρός event organizer και ο «Samurai» (Claudio Amendola), ο εκπρόσωπος του οργανωμένου εγκλήματος στη Ρώμη.

«Μιλάω ιταλικά, που δεν ήξερα, αν και έχω ξανακάνει παλιά μια ταινία μεγάλου μήκους στην Ιταλία. Υποδύομαι έναν καρδινάλιο, τον οικονομικό υπεύθυνο του Βατικανού. Μεγάλωσα, δεν είμαι τώρα για καινούριες καριέρες, ωστόσο σε ανανεώνει πολύ το να ξεφύγεις λίγο από τον μικρόκοσμο τον ελληνικό. Χωρίς να σημαίνει ότι έξω είναι καλύτερα ή χειρότερα. Εξάλλου δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ στην Ελλάδα έναν καρδινάλιο», δηλώνει στο περιοδικό Τηλέραμα.

Το «Suburra» κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου

The post Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εμφανίζεται σε σειρά του Netflix | Δείτε το trailer appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Ηλιάνα Φασόλη