Ο Νίκος Αλιάγας ανάμεσα στις προσωπικότητες του 2017 για το GQ

Ο Νίκος Αλιάγας ανάμεσα στις προσωπικότητες του 2017 για το GQ

Ο τραγουδιστής Μπενζαμέν Μπιολέ, ο παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών Νίκος Αλιάγας, ο ηθοποιός Ματιέ Κασοβίτς και ο πρόεδρος του Radio France Ματιέ Γκαλέ θεωρούνται ο καθένας στον τομέα του προσωπικότητες της χρονιάς, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό GQ.

Οι εκπομπές του Νίκου Αλιάγα στην γαλλική τηλεόραση είναι άκρως επιτυχημένες και φιλοξενεί τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση την αφρόκρεμα της παγκόσμιας showbiz. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, με κορυφαία στιγμή την απονομή του τίτλου «Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres» το 2007 από την Γαλλική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό η πολιτική προσωπικότητα της χρονιάς είναι η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό, η οποία ξεχώρισε γιατί πέτυχε την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι, ενώ ο Μουνίρ Μαζουμπί, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην κυβέρνηση Μακρόν, θεωρείται η «ψηφιακή προσωπικότητα του 2017».

Η τραγουδίστρια Ζιλιέτ Αρμανέ, ο επιχειρηματίας Νικολά Ουζέ (Galleries Lafayette), ο ηθοποιός Ζονατάν Κοέν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του δεκάθλου Κέβιν Μαγέρ, ο αρχιτέκτων εσωτερικού χώρου Tristan Auer, ο σκίπερ Αλεξ Τόμσον, οι σεφ Αλεξάντρ Γκοτιέ και Ντανιέλ ντε λα Φαλέζ, είναι μερικά ακόμα ονόματα που επιλέχθηκαν από τη σύνταξη της γαλλικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού ως «χαρισματικές προσωπικότητες με στιλ και επιρροή». 

Κεντρική Εικόνα: 

Ο Νίκος Αλιάγας ανάμεσα στις προσωπικότητες του 2017 για το GQ - Κεντρική Εικόνα

Πηγή
Ρεπορτάζ : aggelosger

Related Post