Ο Σάκης Ρουβάς παίρνει το 40% γνωστής βιομηχανίας πουλερικών!

Ο Σάκης Ρουβάς παίρνει το 40% γνωστής βιομηχανίας πουλερικών! Ο Σάκης Ρουβάς μετά την κατασκευή μονάδας παραγωγής βιοαερίου στην Καρδίτσα φέρεται να επενδύει και στην εκτροφή και στο εμπόριο πουλερικών.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει δώσει τα χέρια με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «SK Κτηνοτροφική» με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Πηγή
Ρεπορτάζ : zougla.gr

Related Post