Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή (pics)

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή (pics)

Ένας από τους σημαντικότερους showmen της Ελλάδας επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ανακοίνωσε πως τη φετινή χρονιά θα βρίσκεται συχνά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. 

Ο γνωστός μίμος που κατά καιρούς έχει μεταμφιεστεί σε Ελένη Μενεγάκη, συνάντησε την παρουσιάστρια στα γραφεία του Alpha και μοιράστηκαν το στιγμιότυπο με τους θαυμαστές τους. «Με την Βασίλισσα, Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζουμε εκπλήξεις», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές μέρες η όμορφη Ελένη βραβεύτηκε για την συμμετοχή της στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και το γεγονός αυτό την έκανε αρκετά χαρούμενη. 

Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής της στο Twitter δύο φωτογραφίες από τη στιγμή που της έγινε η στιγμή της παράδοσης της τιμητικής πλακέτας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, ο κος Leonard Lauder με τίμησε για την συμμετοχή μου στην Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού!».

 

Κεντρική Εικόνα: 

Ο Τάκης Ζαχαράτος επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή (pics) - Κεντρική Εικόνα


Πηγή
Ρεπορτάζ : aggelosger