«Πες Μου Ποιος»: Ο Νίκος Βέρτης στο επόμενο τραγούδι του άλμπουμ «Ερωτευμένος»

«Πες Μου Ποιος»: Ο Νίκος Βέρτης στο επόμενο τραγούδι του άλμπουμ «Ερωτευμένος»

«Πες Μου Ποιος», αναρωτιέται ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης προσθέτει ένα επιπλέον κομμάτι στο παζλ του νέου ολοκληρωμένου δίσκου του που κυκλοφορεί.

Με εννέα καινούρια τραγούδια έρχεται η νέα δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ακριβώς δύο χρόνια μετά το προηγούμενο και απόλυτα επιτυχημένο άλμπουμ του που γέμισε τα ραδιόφωνα με επιτυχίες.

Ο νέος δίσκος του Νίκου Βέρτη ονομάζεται «Ερωτευμένος», από την ομότιτλη επιτυχία σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο Ισραηλινό συνθέτη Idan Raichel.

Ο Νίκος Βέρτης έχει παραδώσει τα ηνία στο «Αν Μ’ Αγάπησες», που έγινε επιτυχία από την πρώτη στιγμή με σχεδόν 1,7 εκατομμύρια προβολές μέσα σε τρεις εβδομάδες και μία ανοδική πορεία στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Τα νέα τραγούδια του Νίκου Βέρτη δημοσιεύονται στο YouTube ένα προς ένα.

Έχοντας ήδη γνωρίσει το «Πρόσεχε Καλά», το «Θα Σ’ Αγαπούσα» και το «Αν Μπορείς», προχωράμε στο «Πες Μου Ποιος». Η μουσική ανήκει στον Τάσο Παναγή και οι στίχοι στον Γιώργο Τσοπάνη, το στιχουργό που υπογράφει όλες τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη τα τελευταία χρόνια.

Ο νέος δίσκος του Νίκου Βέρτη κυκλοφορεί από τις 30 Νοεμβρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music και τη Theama, την προσωπική ετικέτα του καλλιτέχνη.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Music.net.cy