Πρίγκιπας Κάρολος – Χάρι Πότερ: 1 – 0! Πώς τα κατάφερε ο σύζυγος της Καμίλα;

Πρίγκιπας Κάρολος – Χάρι Πότερ: 1 – 0! Πώς τα κατάφερε ο σύζυγος της Καμίλα;

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος έχει εξελιχθεί σε ταλαντούχο μίμο, του οποίου οι δραματικές αναγνώσεις των βιβλίων του Χάρι Πότερ αφήνουν τα παιδιά «συνεπαρμένα».

Η σύζυγός του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είπε ότι ο μελλοντικός μονάρχης είναι ένας «λαμπρός» μίμος και έχει ξεχωριστή φωνή για κάθε χαρακτήρα, όταν διαβάζει τη σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας στους μικρής ηλικίας συγγενείς τους.

Σε συνομιλία με δημοσιογράφο της εφημερίδας «Daily Mail» η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς περιέγραψε μία άγνωστη εικόνα των σχέσεων των μελών της βασιλικής οικογένειας με τους συγγενείς τους.

Η γιαγιά πέντε εγγονιών, είπε ότι με τον σύζυγό της απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους.Η ίδια ήταν πρόσφατα ομιλήτρια σε λογοτεχνική εκδήλωση για παιδιά είπε στον δημοσιογράφος της εφημερίδας:

«Μερικές φορές, όταν είμαστε με τον σύζυγό μου στη Σκωτία, τους διαβάζει Χάρι Πότερ. Και κάνει όλες τις φωνές, επειδή είναι λαμπρός μίμος. Δεν είμαι πολύ καλή, προσπαθώ να κάνω τις φωνές, αλλά η υποκριτική δεν είναι το δυνατό σημείο μου. Κάθεται να τους διαβάσει και όλοι κάθονται μαζί του. Πάντα σκέφτομαι ότι θα γκρεμίσουν τα πάντα γύρω από το κρεβάτι, αλλά κάθονται μαγεμένα».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Είναι εξαιρετικά καλός με τα παιδιά».

Κεντρική Εικόνα: 

Πρίγκιπας Κάρολος – Χάρι Πότερ: 1 – 0! Πώς τα κατάφερε ο σύζυγος της Καμίλα; - Κεντρική Εικόνα


Πηγή
Ρεπορτάζ : olgapage

Related Post