Πρεμιέρα στον Πολυχώρο Vault για τον «Συλλέκτη»

Πρεμιέρα στον Πολυχώρο Vault για τον «Συλλέκτη»

Στον Πολυχώρο Vault, από τις 18 Δεκεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ανεβαίνει ο «Συλλέκτης», το πρώτο μυθιστόρημα του John Fowles που τον καθιέρωσε ως έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους πεζογράφους παγκοσμίως,  σε μετάφραση – δραματουργική επεξεργασία της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με τους Γιώργο Παπαπαύλου και Πολυξένη Μυλωνά. 

O Φρέντερικ, ένας νεαρός ταπεινής καταγωγής αρκετά μοναχικός, ασχολείται από μικρή ηλικία με τη συλλογή πεταλούδων και είναι γοητευμένος από τη Μιράντα, μια νεαρή φοιτήτρια της Καλών Τεχνών, από οικογένεια ανώτερης κοινωνικής τάξης, με πολλούς φίλους και πλούσια κοινωνική ζωή. 

Όταν ο Φρέντερικ κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο ΠΡΟΠΟ αρχίζει να παρακολουθεί επισταμένα την Μιράντα, την οποία τελικά απαγάγει και κλείνει για ένα μήνα στο ειδικά διαμορφωμένο -από εκείνον- κελάρι μιας απομονωμένης βίλας, λίγο πιο έξω από το Λονδίνο. 

Σε αυτό το διάστημα οι δύο νέοι θα ζήσουν την ίδια κατάσταση (της απαγωγής και του εγκλεισμού) από μία εντελώς διαφορετική οπτική. Ο Φρέντερικ έχει στήσει ένα σχέδιο αγάπης. Η Μιράντα είναι θύμα ενός σχεδίου απαγωγής.

Κεντρική Εικόνα: 

Πρεμιέρα στον Πολυχώρο Vault για τον «Συλλέκτη»  - Κεντρική Εικόνα

Πηγή
Ρεπορτάζ : katerinatheod