Σειρά ρούχων για φιλανθρωπικό σκοπό λανσάρει η Μπιγιόνσε

Σειρά ρούχων για φιλανθρωπικό σκοπό λανσάρει η Μπιγιόνσε

H Μπιγιόνσε και ο οίκος Balmain ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Η διάσημη σταρ πρόκειται να λανσάρει μια περιορισμένη σειρά ρούχων βασισμένη στα εντυπωσιακά κοστούμια που φορούσε στην εμφάνισή της στο «Coachella» με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Να θυμίσουμε ότι ο οίκος Balmain δημιούργησε ειδικά για την παρουσία της Μπιγιόνσε στη σκηνή του «Coachella» πέντε κοστούμια εμπνευσμένα από τις στολές ιστορικών «μαύρων» κολεγίων και πανεπιστημίων των Η.Π.Α. 

Η νέα σειρά θα λανσαριστεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου και θα αποτελείται από τρία κομμάτια, από ένα κίτρινο και ένα ροζ μπλουζάκι που φόραγε η τραγουδίστρια στη σκηνή και από ένα μαύρο στο ίδιο σχέδιο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των ρούχων θα διατεθούν για τους σκοπούς του UNCF (United Negro College Fund). Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι μετά το «Coachella» η Μπιγιόνσε έκανε μια δωρεά της τάξεως των 100.000 δολαρίων σε τέσσερα ιστορικά «μαύρα» κολέγια.

Ο Oliver Rousteing σχεδιαστής του οίκου Balmain μιλώντας στη Vogue ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η διάθεση των εσόδων ήταν ο κύριος σκοπός της συνεργασίας αυτή. Δεν ξεχνάμε από πού προερχόμαστε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό -εγώ μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Έτσι πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε αυτή τη συνεργασία μας».

Η νέα σειρά ρούχων θα αγγίζει τα 290 δολάρια για τα μπλουζάκια και τα 550-1.790 δολάρια για τα φούτερ, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα κομμάτι θα μπορούν να το κάνουν από τις 13 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η πώληση των ρούχων πρώτα από το κατάστημα του Balmain στο Παρίσι ή από τις 14 Ιουλίου μέσω του επίσημου site του οίκου και της Μπιγιόνσε.

Κεντρική Εικόνα: 

Σειρά ρούχων για φιλανθρωπικό σκοπό λανσάρει η Μπιγιόνσε - Κεντρική Εικόνα

Exlude From Latest: 


Πηγή
Ρεπορτάζ : gntoutsi