Τι σχέση έχει ένας 22 χρονος ράπερ και μια 81χρονη με… τάπερ;

Τι σχέση έχει ένας 22 χρονος ράπερ και μια 81χρονη με… τάπερ;

Μια περίεργη γνωριμία που κατέληξε σε φιλία…

Ο Spencer είναι ένας 22χρονος ράπερ απο το Harlem της Νέας Υόρκης και όταν δεν χώνει ρίμες στα στενά παίζει διαδικτυακά παιχνίδια λέξεων. Η Roz είναι 86 ετών, κατοικεί σε μια κοινότητα συνταξιούχων στην Φλόριντα και στον πολύ ελεύθερο χρόνο που έχει παίζει και αυτή παιχνίδια λέξεων. Η μοίρα λοιπόν τους έφερε αντίπαλους στο διαδίκτυο και αφού έγιναν φίλοι και έπαιξαν παραπάνω από 300 διαδικτυακά παιχνίδια ο νεαρός πήγε να την συναντήσει κι από κοντά!!

so last summer i randomly met this 80 y/o woman on words with friends. we played 300+ games together and she actually ended up becoming a good friend of mine. today i got to go to florida and meet her in person? pic.twitter.com/VXDbNS4eUo

— High Class Filth (@Filth800) 1 Δεκεμβρίου 2017

»Έχουμε παίξει 300+ παιχνίδια μαζί και κατέληξε να γίνει καλή μου φίλη. Σήμερα πήγα στην Φλόριντα για να την συναντήσω προσωπικά.» tweetαρε ο Spencer και έγινε viral.

Την μεγαλύτερη ευθύνη για την συνάντηση αυτή έχει η πάστορας Amy Butler η οποία ανά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει την ιστορία στο κήρυγμα της για να διδάξει την πραγματική έννοια της φιλίας. Ήταν αυτή που μεσολάβησε για την συνάντηση ενώ συνόδευσε και τον Spencer μέχρι την Φλόριντα.

Κι εγώ ρίχνω ρίμες όταν έχω οίστρο και παίζω διαδικτυακό μπιλιάρδο με 80χρονες, λέτε να άλλαζε η ζωή μου αν συναντούσα κάποια από κοντά;


Πηγή
Ρεπορτάζ : Ilias Zervas