Τροποποιήσεις στα δρομολογία των ΜΜΜ, λόγω επετείου Γρηγορόπουλου και επίσκεψης Ερντογάν!

Τροποποιήσεις στα δρομολογία των ΜΜΜ, λόγω επετείου Γρηγορόπουλου και επίσκεψης Ερντογάν!

Για δύο ημέρες το κέντρο θα είναι πραγματικά απροσπέλαστο για τους πολίτες, εξαιτίας της συμπλήρωσης εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου αλλά και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ερντογάν.

Όσον αφορά την μετακίνηση των πολιτών, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00 π.μ., σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεï στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 06:00 π.μ. έως τη λήξη της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

 

The post Τροποποιήσεις στα δρομολογία των ΜΜΜ, λόγω επετείου Γρηγορόπουλου και επίσκεψης Ερντογάν! appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Neopolis Team