Φάτε μάτια, ψάρια | Πρέπει να δεις τον κούκλο Έλληνα που θα παίξει σε αμερικάνικο ριάλιτι!

Φάτε μάτια, ψάρια | Πρέπει να δεις τον κούκλο Έλληνα που θα παίξει σε αμερικάνικο ριάλιτι!

Μπορεί εσύ να μην τον γνωρίζεις, στην Αμερική όμως ο Έλληνας Gus Caleb Smyrnios είναι μοντέλο και έχει μια κάποια αναγνωρισιμότητα, η οποία βέβαια θα απογειωθεί σίγουρα μόλις ξεκινήσει το ριάλιτι που επρόκειτο να πάρει μέρος.

Το MTV που λες κάνει reboot το Jersey Shore , το ριάλιτι που έβαζε ανθρώπους να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να γίνουν διάσημοι και παράλληλα δοκίμαζε τις αντοχές των τηλεθεατών. Και παρ’όλο τον σνομπισμό με το project, μετά από κάποιες σεζόν ξεκίνησε μια συμπάθεια προς τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες. Εν τω μεταξύ για να σε βάλω λίγο στο κλίμα, η φάση ήταν να τσακώνονται μεταξύ τους, να ερωτεύονται κτλ κτλ.

Η επιστροφή λοιπόν θα γίνει με το Floribama Shore και προφανώς το concept θα είναι ακριβώς ίδιο. Εκεί θα συμμετέχει και ο ελληνικής καταγωγής Gus Caleb Smyrnios που αναμένεται να ταράξει τα ύδατα. Θα καταλάβεις από τις παρακάτω φωτογραφίες γιατί το λέμε…

Εννοείται ότι ο ίδιος φρόντισε ήδη να το κάνει γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο instagram κι εμείς όπως ξέρεις δεν θα μπορούσαμε να μην το μοιραστούμε μαζί σου.

Ιδού:

The post Φάτε μάτια, ψάρια | Πρέπει να δεις τον κούκλο Έλληνα που θα παίξει σε αμερικάνικο ριάλιτι! appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Neopolis Team