Φίλε, άκου προσεκτικά | 8 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όταν η κοπέλα σου προσφέρει στοματικό!

Φίλε, άκου προσεκτικά | 8 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όταν η κοπέλα σου προσφέρει στοματικό!

 

Αγόρια, διαβάστε προσεκτικά τα κάτωθι γιατί χανόμαστε.

Η διαδικασία του στοματικού σεξ δεν εκλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο από κάθε κοπέλα. Σε κάποιες αρέσει, ενώ σε άλλες όχι. Ακόμη και σε εκείνες που αρέσει ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που εσείς οι άντρες κάνετε κατά τη διάρκεια του που δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Η διαδικασία του στοματικού δεν αρκεί να είναι απολαυστική μόνο γι’ αυτόν που τη λαμβάνει, αλλά και για εκείνον που τη δίνει. Κι αυτό πρέπει να τηρείται πάντα.

Αυτά είναι μερικά από τα ενοχλητικά πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όσο η κοπέλα σου προσφέρει στοματικό:

1. Προς Θεού, μην τελειώσεις χωρίς να με προειδοποιήσεις

Εντάξει υπάρχουν και μερικοί που είναι ασυγκράτητοι, αλλά κατά βάση θα έχεις μάθει να συγκρατείς και να καταλαβαίνεις τον εαυτό και το σώμα σου ύστερα από τόσα χρόνια πρακτικής. Θα το εκτιμούσα πολύ αν έστω κι ένα νανοσεκόντ πριν τελειώσεις, είχες την καλοσύνη να μου πεις: «Τελειώνω!». Στο κάτω κάτω μπορεί να μη θέλω να τα καταπιώ, ρε φίλε.

2. Μη μου τραβάς τα μαλλιά για να μη γίνουμε από δυο χωριά

Ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις εκείνη την στιγμή, Θες να με αφήσεις κουρούπα, ρε; Τι κατάσταση κι αυτή. Και δώστου να τραβάει το μαλλί και να σπρώχνει το κεφάλι όλο και πιο κάτω, ώστε να μπει πιο βαθιά. Άμα θέλω θα το κάνω από μόνη μου, δε χρειάζεται να με εξαναγκάζεις να το κάνω.

3. Πες και καμιά κουβέντα, δε θα σου πέσει ο κώλος

Πες μία προστυχιά. Κάνε ένα μουγκρητό. Ρίξε ένα βλέμμα. Κάνε κάτι τέλος πάντων. Θέλω να μου δείξεις ότι όσα σου κάνω έχουν ανταπόκριση και το απολαμβάνεις. Όταν μένεις μούγκα στη στρούγκα νομίζω ότι αυτό που σου κάνω δε σε ευχαριστεί και να ξέρεις ότι την επόμενη φορά θα αποφύγω να το κάνω. Γι’ αυτό μίλα τώρα!

4. Έχεις την απαίτηση να τα καταπιώ; Χαχαχαχαχα

Το σπέρμα δεν έχει άσχημη γεύση, αλλά δεν είναι και παγωτό σοκολάτα. Δεν είναι κι η πιο ευχάριστη εμπειρία για μία γυναίκα. Γι’ αυτό κι εξαρτάται από την εκάστοτε κοπέλα αν θελήσει να τα καταπιεί ή όχι. Αν φίλε μου, έχεις και την απαίτηση από πάνω, να μη σου ξανασηκωθεί στον αιώνα τον άπαντα.

5. Μη με κοιτάζεις με αυτό το βλέμμα της καυλωμένης αγελάδας

Είπαμε να υπάρχει μία οπτική επαφή, είναι σέξι και είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου δίνει προσοχή σε ό,τι κάνεις εκείνη την στιγμή. Αλλά το να με κοιτάζεις σαν ούφο μέσα στα μάτια και στο στόμα μου ενώ κάνω ό,τι κάνω, είναι απίστευτα άβολο. Και οι δικές σου και οι δικές μου εκφράσεις στο πρόσωπο στην παρούσα φάση δεν είναι κι οι καλύτερες.

6. Έχεις μαλώσει με το σαπούνι, αγόρι μου γλυκό;

Αν θες στοματικό, θα πρέπει να το κερδίσεις. Δε θα σου προσφερθεί έτσι απλά. Θα πρέπει να έχεις ξυριστεί, να έχεις κάνει μπάνιο και να μυρίζεις όμορφα. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να σου κάνουμε το οτιδήποτε από την στιγμή που δεν έχεις ενδιαφερθεί καθόλου για την υγιεινή σου προηγουμένως. Βλάκα.

7. Μη λες «ρούφα τον» σε παρακαλώ πολύ

Μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα πχια. Αν θες να το ζητήσεις, κάνε το με όμορφο και κόσμιο τρόπο, όχι με επιθετικότητα και προσβολή. Πρότεινέ το κάπως έτσι: «Θες να κατέβεις χαμηλά;»

8. Τι εννοείς δεν θα ανταποδώσεις;

Αυτές οι καταστάσεις όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχόμαστε είναι δούναι και λαβείν. Σε ευχαρίστησα εγώ και τώρα είναι η σειρά σου. Εγώ στο πηγάδι κατούρησα δηλαδή; Παλιοεγωιστή. Κατέβα αμέσως προς τα κάτω ΤΩΡΑ.

 

The post Φίλε, άκου προσεκτικά | 8 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όταν η κοπέλα σου προσφέρει στοματικό! appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Neopolis Team