Ωπ, τι έχουμε εδώ; «Παγώνει» το διαζύγιο των Μπραντ Πιτ κι Αντζελίνα Τζολί!

Ωπ, τι έχουμε εδώ; «Παγώνει» το διαζύγιο των Μπραντ Πιτ κι Αντζελίνα Τζολί!

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε για το διαζύγιο των Μπραντ Πιτ κι Αντζελίνα Τζολί. Μόνο που το νέο δημοσίευμα US Weekly, δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού ταμπλόιντ, έχουν «παγώσει» τις διαδικασίες του διαζυγίου τους, με τη σκέψη της επανασύνδεσης να γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του δημοσιεύματος, ο γνωστός ηθοποιός κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την (πρώην) γυναίκα του. Όπως δηλώνει πρόσωπο που είναι κοντά του μάλιστα, έχει απεξαρτητοποιηθεί πλήρως από το αλκοόλ και φαίνεται έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Κάτι που επιβεβαίωσε και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ, ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ λέγοντας πως το διαζύγιο τον βοήθησε να γίνει καλύτερος πατέρας:

«Μεγάλωσα σε μία πατριαρχική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν ο πιο έξυπνος και ο πιο δυνατός απ΄όλους παρά τις αμφιβολίες που μπορεί να έχει ένας άνδρας για τον εαυτό του. Αυτό, λοιπόν, με τσάκισε όταν ήρθε το διαζύγιο. Είπα πως πρέπει να είμαι περισσότερα για αυτούς, να τους το δείξω. Δεν ήμουν καλός σε αυτό».

Λέτε η αλλαγή αυτή, να είναι αρκετή ώστε Αντζελίνα Τζολί να σκεφτεί την συγχώρεση του άντρα που ερωτεύτηκε τόσο έντονα πριν από μερικά χρόνια; Θα δείξει…

 

The post Ωπ, τι έχουμε εδώ; «Παγώνει» το διαζύγιο των Μπραντ Πιτ κι Αντζελίνα Τζολί! appeared first on Neopolis.


Πηγή
Ρεπορτάζ : Neopolis Team