Έλλαδα Έχεις Ταλέντο | Ο 15 χρόνος ράπερ που συγκίνησε με το τραγούδι για το bullying και έγινε viral!

Έλλαδα Έχεις Ταλέντο | Ο 15 χρόνος ράπερ που συγκίνησε με το τραγούδι για το bullying και έγινε viral!

Η audition του νεαρού Γιώργου Θωμόπουλου στάθηκε η αφορμή για να κάνει τον Γιώργο Καπουτζίδη να μιλήσει για ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί σημαντικά τις ζωές όλων και είναι το bullying. 

Ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα κατάφερνε να περάσει στην επόμενη φάση, ο Γιώργος Καπουτζίδης ολοκληρώνοντας αυτά που είπε για το bullying έστειλε τον 15χρόνο Γιώργο Θωμόπουλο στα ημιτελικά του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, πατώντας το “Golden Buzzer”.

“Ήρθες εδώ κι είπες ένα τραγούδι για το bullying. Το bullying που γίνεται στο σχολείο και το οποίο το έχουμε λίγο σα λεξούλα και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Κι έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουνε γονείς, οι οποίοι ντρέπονται, επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό, ή επειδή το παιδί τους είναι gay, επειδή το αγόρι τους είναι θηλυπρεπές ή επειδή το κορίτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές, ντρέπονται δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο. Κι ήθελα να ‘ξερα, οι γονείς των μπούλιδων, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούνε bullying στα αδύναμα παιδιά, δε ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται.

Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο, δεν θα του πεις ότι αγόρι μου ή κορίτσι μου, δε θα προσβάλεις ποτέ και δε θα θίξεις ποτέ και δε θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο, ή δεν ξέρω τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς. Και θα έπρεπε να ακούσουν αυτό το τραγούδι. Και θα έπρεπε να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Και θα έπρεπε να πουν στα παιδιά τους ότι τα άλλα παιδιά στο σχολείο οφείλουν να τα σέβονται. Έχω ακούσει κάτι ανοησίες του στιλ ότι α, αυτό το παιδί έχει δύο άνδρες για γονείς ή δύο γυναίκες για γονείς και θα περάσει πολύ δύσκολα στο σχολείο. Και άρα, ποια είναι η λύση; Να μην το στείλουμε στο σχολείο; Η λύση είναι οι γονείς των άλλων παιδιών να πιάσουν τα παιδιά τους και να τους πουν «Τον μκρό Γιαννάκη ή την μικρή Κατερίνα δε θα τους ενοχλήσεις ποτέ, επειδή σου φαίνεται ότι έχουν δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες.

Είμαι φορτισμένος, γιατί θεωρώ ότι είναι μία μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουνε γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες, έχουνε γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε, κάπου γλίστρησε. Λοιπόν, εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό, που, ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Είχα μία πολλή δυνατή προσωπικότητα και δε μπόρεσε να μου ασκήσει κανείς bullying. Ωστόσο, υπάρχουνε παιδιά που έχουνε περάσει αυτήν την κατάσταση και εξακολουθούν να την περνάνε. Το τραγούδι αυτό που έγραψες είναι πάρα πολύ σημαντικό, οφείλει να ακουστεί, να το ακούσουν οι γονείς αυτών των παιδιών, που ασκούν bullying, να είσαι καλά αγόρι μου!”

The post Έλλαδα Έχεις Ταλέντο | Ο 15 χρόνος ράπερ που συγκίνησε με το τραγούδι για το bullying και έγινε viral! appeared first on tralala.gr.


Πηγή

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας