Η Αμανατίδου έφαγε παλιό κομενάκι της Μέγκι και κάπως έτσι εξηγείται το hate!

Η Αμανατίδου έφαγε παλιό κομενάκι της Μέγκι και κάπως έτσι εξηγείται το hate!

Αννούλα.. Αννιώ… τι καμώματα είναι τούτα;

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, Μέγκι και Άννα μετρούσαν αρκετές εντάσεις μεταξύ τους. Πολλές φορές στο «παιχνίδι» έμπαινε και η Μικαέλα, το τσιράκι της πρώτης θα έλεγε κανείς. Η κόντρα όμως μεταξύ των δύο, αρκετά ανταγωνιστικών, προσωπικοτήτων, κρατάει από παλιά. Από τη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα.

Ναι, ναι από την πόλη που πήρε πτυχίο η Μέγκι με ένα πρόγραμμα που λέγεται Erasmus. (Δεν κρατήθηκα να μη το πω, πάλι, να με συγχωράτε.)

Η Μέγκι σε συνέντευξη της μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων, δήλωσε πως γνώριζε την Άννα από το μόντελινγκ και μάλιστα τόνισε πως την είχε βοηθήσει με αρκετές δουλειές στον χώρο.

Η κόντρα ξεκίνησε όμως όταν η Άννα, σε μια σημαντική στιγμή της Μέγκι στη ζωή της, φάνηκε αχάριστη και δεν της στάθηκε καθόλου. Αχάριστη και αλήτισσα.

Ένα δημοσίευμα περιοδικού όμως, έρχεται να αλλάξει κάπως τα γεγονότα.

Αναφορικά με αυτό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 στα Καλλιστεία για την ανάδειξη της «Σταρ Θεσσαλίας», εκεί όπου η Άννα στέφθηκε ως «Μις Θεσσαλία». Μια φιλία χτίστηκε μεταξύ τους, η οποία όμως καταποντίστηκε για έναν έρωτα. Σύνηθες φαινόμενο.

Η Μέγκι είχε μια σχέση με έναν τύπο και δήλωνε ερωτευμένη μαζί του. Έβγαιναν όλη μαζί παρέα –αυτός και οι δύο χάριτες, ντε-, αλλά η φάση στράβωσε μεταξύ τους και ο χωρισμός ήρθε αναπόφευκτα. Η Μέγκι κλάμα και κακό, στεναχωρημένη, πεσμένη στα τάρταρα για τα μάτια του νεαρού, αναζητούσε την παρηγοριά στις φίλες της. Ανάμεσα στις οποίες και η Άννα.

Λίγο καιρό μετά όμως, η Άννα της έδωσε πισώπλατη μαχαιριά, αφού ελεύθερη εκείνη, ελεύθερος και ο πρώην της φίλης της, γιατί να μην ενώσουν τις μοναξιές τους; Έ, έτσι κι έγινε.

Δεν γνωρίζουμε αν έγινε κάποιο μαλλιοτράβηγμα, αλλά αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα, τότε στηρίζουμε Μέγκι. Δεν κάνουμε κάτι με το αγόρι της φίλης μας Αννούλα, άγραφος κανόνας.

 

 

The post Η Αμανατίδου έφαγε παλιό κομενάκι της Μέγκι και κάπως έτσι εξηγείται το hate! appeared first on Neopolis.


Πηγή

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας