Λάζαρος Παπαδόπουλος: Έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στο πλευρό του Γιάννη Γιαννούλη και το γιόρτασαν με Spa prive (ΦΩΤΟ)

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στο πλευρό του Γιάννη Γιαννούλη και το γιόρτασαν με Spa prive (ΦΩΤΟ)

Μια διαφορετική συνάντηση είχαν ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Με τη φιλία τους να μετράει πολλά χρόνια, οι πάλαι ποτέ συμπαίκτες, έδωσαν ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό ραντεβού, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ο Γιάννης Γιαννούλης προσκάλεσε την περασμένη Παρασκευή, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, να αντικαταστήσει για δύο ώρες τον Σταύρο Κόλκα, λόγω ξαφνικής απουσίας του, και οι δείκτες ακροαματικότητας του Libero 107,4, «χτύπησαν» κόκκινο.

Ο Λάζαρος έδειξε να απολαμβάνει τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού, ήταν λαλίστατος, αλλά και αποκαλυπτικός σε ιστορίες του παρελθόντος που έζησαν μαζί με τον Γιάννη, μίλησε για το ιντερνετικό «παιδί» του, Athlenda (www.athlenda.com ), ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά, τι πραγματικά έχει συμβεί με τον 18χρονο πολυσυζητημένο μπασκετμπολίστα Κρίστ Ουάμπα, που ο ίδιος ανακάλυψε και στήριξε.

Μετά το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής τους, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιαννούλης, έφυγαν για ένα χαλαρωτικό σπα και μασάζ, στο αγαπημένο στέκι των αθλητών για την αποθεραπεία τους, το Spa Prive, όπου τους καλωσόρισε ο ιδιοκτήτης του, Κώστας Καραγιαννίδης.

 fwto.jpg

fwto1.jpg


Πηγή