Ποιοι Είμαστε

Μουσική Χωρίς Διαφημίσεις - Non Stop Music

Το Radio4.GR είναι μια Ιστοσελίδα επίδειξης δυνατοτήτων Απλής (Shared)!!! Φιλοξενίας Ιστοσελίδων από την 3-www.NET.
Όλα τα άρθρα ανεβαίνουν αυτόματα χωρίς επιλογή από εμάς ή άλλη παρέμβαση.
Οι Radio4.GR – 3-www.NET – Vast Euro1 Ltd δεν φέρουν καμμία ευθύνη για όλες τις ειδήσεις ή τις αναφορές των κειμένων – εικόνων – video κλπ. και οι όποιες ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από την πηγή τους.

Δεν προωθούμε-διαφημίζουμε κανένα προϊόν ή άλλη υπηρεσία.
Για επικοινωνία: info@radio4.gr
Τα mail τα ελέγχουμε ανά 3 με 5 μήνες περίπου.

 

 

 

 

Η 3-www.NET – Vast Euro1 Ltd είναι επίσημος καταχωρητής των .gr Domain & Subdomain καταλήξεων από την ΕΕΤΤ, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς χωρίς όμως να μειώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, χωρίς αλλαγές προς τα πάνω των τιμών ή άλλες κρυφές χρεώσεις.

H εταιρεία μας συνεργάζεται επίσης στενά με τους μεγαλύτερους επίσημους καταχωρητές της Αγοράς ή με τους κεντρικούς προμηθευτές αυτών, συνεργασίες που της επιτρέπει να έχει τις καλύτερες συμφωνίες της αγοράς έναντι του ανταγωνισμού μερικές φορές διαθέτουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας χαμηλότερα ακόμη και από τους ίδιους τους προμηθευτές.

Επίσης η 3-www.net προσφέρει Δωρεάν ή Με Χαμηλού Κόστους Πληρωμή Απλή Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Cloud Server Host σε τιμές που ο ανταγωνισμός πωλεί πλάνα απλής φιλοξενίας ιστοσελίδων, Dedicated & Managed Dedicated Servers, SSL Πιστοποιητικά, G-Suite, κ.ά., είμαστε μέρος ενός σημαντικού δικτύου ηλεκτρονικών υπηρεσιών όπως οι Freereseller.NET & Vast-Host.COM κ.λπ.

Τα Data Centers που χρησιμοποιούμε είναι σε όλο τον κόσμο, όπως ΗΠΑ Ινδία Ηνωμένο Βασίλειο Χονγκ Κονγκ Γερμανία Ολλανδία …..

Για πολλά χρόνια προσφέραμε υπηρεσίες Δωρεάν Φιλοξενίας, όπως η freewebhost.gr ή euro1.gr κλπ. αλλά πλέον μόνο η πύλη 3-www.net θα προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες.

Ο όμιλος της Vast Euro1 MEΠΕ είναι κάτοχος πολλών ειδικών Domain Names όπως Panafon.net, Telestet.net τα οποία πλέον ενόψει της έναρξης παροχής υπηρεσιών Τηλεφωνίας (σταθερής ή κινητής ή voip, sip), ενεργοποίησε τα domain αυτά για την απαραίτητη προεργασία και γνωστοποιήση τους.

Η 3-www.net είναι μέλος της Vast Euro1 Ltd, η οποία έχει ως έδρα την ΕΕΕλλάδα.

© All rights reserved by Vast Euro1 Ltd

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας