Σίλια Κριθαριώτη

Σίλια Κριθαριώτη

Η Σίλια Κριθαριώτη πήρε θέση για τις αισθητικές επεμβάσεις της Ιωάννας Μπέλλα και τα είπε έξω απ’ τα δόντια! 

Με την ίδια να αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σχεδιάστριες της ελληνικής βιομηχανίας της μόδας με αμέτρητες συνεργασίες με τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ, η Σίλια Κριθαριώτη μίλησε για το 22χρονο μοντέλο κάνοντας μια αναπάντεχη δήλωση στήριξης.

«Πριν από δυο τρεις ημέρες είδα την Ιωάννα Μπέλλα η οποία η κοπέλα είναι μια καλλονή και τη ρώτησα: “Ποιος είναι ο εγκληματίας που σε κατέστρεψε;” Γιατί το κοριτσάκι είναι 22 χρονών! Ποιος άνθρωπος μπορεί να έκανε επέμβαση σε αυτό το πρόσωπο και σε αυτό το σώμα το οποίο είναι εκπληκτικό; Της λέω “γιατί το έκανες αυτό το πράγμα στον εαυτό σου;” Αν είχε πάει σε ένα πρακτορείο όταν ήταν 16, μπορεί να ήταν ένα από τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Έχει το περπάτημα, το στήσιμο, μου θύμισε λίγο τη Ζιζέλ. Αυτοί που πείραξαν αυτό το κορίτσι ιατρικά πρέπει να μπουν φυλακή!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιωάννα Μπέλλα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό Miss Universe φορώντας δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Δες το απόσπασμα όπως προβλήθηκε «Στη Φωλιά των ΚουΚου»:

 


Πηγή

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας