LP – Recovery | Video Clip

LP – Recovery | Video Clip

LP – Recovery | Video Clip

Η LP ανακοινώνει την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου πέμπτου album της, Heart To Mouth [Panik Records και BMG], το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλα τα δισκοπωλεία και τα digital καταστήματα στις 7 Δεκεμβρίου 2018. Παράλληλα με τα μοναδικά αυτά νέα, η ίδια μας παρουσιάζει το επόμενο της single και music video “Recovery”.

Το album “Heart To Mouth” είναι η πιο προσωπική κατάθεση ψυχής που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Αμερικανίδα τραγουδοποιός και αναμένεται να είναι ο αγαπημένος των fan της. «Όταν παίρνω το μικρόφωνο και αρχίζω να φτιάχνω μελωδίες, μπορώ να αισθανθώ αυτή την άμεση γραμμή από την καρδιά μου στο στόμα μου. Στο παρελθόν, υπήρχε μια πόλη γεμάτη δρόμους που χρειαζόταν την προσοχή μου. Τώρα, αισθάνομαι ότι έχω έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο να επικοινωνώ την συγκίνηση. Είτε είναι θλιβερά τραγούδια ή μεγάλα anthems, όλα έρχονται από το ίδιο μέρος», λέει η ίδια

Το ολοκαίνουργιο single “Recovery” είναι μια εξαιρετική μπαλάντα. Γραμμένο στο πιάνο, με τολμηρούς στίχους και πιασάρικο refrain, “Can’t You See? I’m in Recovery”. Το video ζωντανεύει τους στίχους καθώς απεικονίζει το τέλος μια σχέσης, η οποία δε θα ολοκληρωθεί τόσο εύκολα. Η ατμόσφαιρα του clip συμπληρώνει την καταπληκτική παραγωγή του Mike Del Rio (X Ambassadors, Kylie Minogue, POWERS).

Δείτε το Video Clip εδώ

The post LP – Recovery | Video Clip appeared first on Μελωδία 102.4.


Πηγή

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας